Sfoglia per SSD Settore ING-IND/25 - IMPIANTI CHIMICI
Safe design in Dryers for Food Industry
2000 Spigno, Giorgia; De Faveri, Dante Marco
Screening of four different agro-food by-products for the recovery of antioxidants and cellulose
2014 Vellingiri, Vadivel; Amendola, Danila; Spigno, Giorgia
Separation processes based on colloidal gas aphrons for the recovery of phenolic compounds
2012 Spigno, Giorgia; Jauregi, P.; De Faveri, Dante Marco
Sicurezza intrinseca nella progettazione di essiccatori per l'industria alimentare
1999 Spigno, Giorgia; De Faveri, Dante Marco
Sorption Enhanced Water Gas Shift for H2 production using sour gases as feedstock
2019 Bassani, A.; van Dijk, H. A. J.; Cobden, P. D.; Spigno, G.; Manzolini, G.; Manenti, F.
Spray-drying encapsulation of probiotics for ice-cream application
2015 Spigno, Giorgia; Duserm Garrido, Guillermo; Guidesi, M.; Elli, M.
Stabilita termica dell'acido ascorbico e dell'eritorbato di sodio
1999 Spigno, Giorgia; De Faveri, Dante Marco; P., Perego
Stabilità ossidativa di creme spalmabili dolci a base di cacao
2019 Alberici, Noemi; Gruppi, Alice; Spigno, Giorgia
Stabilization of fat fraction in walnut-based freeze dried products
2017 Dordoni, Roberta; De Cesare, Sara; Casali, Milena; Lambri, Milena; Spigno, Giorgia; De Faveri, Dante Marco
Study of the ability of reducing saccharides to chemically transform lignin
2017 Lepilova, O. V.; Spigno, Giorgia; Aleeva, S. V.; Koksharov, S. A.
Sulfur rich coal gasification and low impact methanol production
2018 Bassani, Andrea; Bozzano, Giulia; Pirola, Carlo; Frau, Caterina; Pettinau, Alberto; Maggio, Enrico; Ranzi, Eliseo; Manenti, Flavio
Sviluppo e impiego di oleogel in prodotti da forno
2019 Principato, Laura; Spigno, Giorgia
Valorisation of stalks from different grape cultivars for sugars recovery
2014 Spigno, Giorgia; Moncalvo, Alesandro; De Faveri, Dante Marco; Silva, Angela
Valorization of Citrus limon residues for the recovery of antioxidants: Evaluation and optimization of microwave and ultrasound application to solvent extraction
2013 Dahmoune, F.; Boulekbache, L.; Moussi, K.; Aoun, O.; Spigno, Giorgia; Madani, K.
VOCs removal from waste gases: gas-phase bioreactor for the abatement of hexane by Aspergillus niger
2003 Spigno, Giorgia; Pagella, Claudio; Fumi, Maria Daria; Molteni, Roberto; De Faveri, Dante Marco
Waste orange peels extracts for food packaging application
2020 Fiorentini, Cecilia; Bassani, Andrea; Duserm Garrido, Guillermo; Spigno, Giorgia
Data di pubblicazione | Titolo | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
1-gen-2000 | Safe design in Dryers for Food Industry | Spigno, Giorgia; De Faveri, Dante Marco | |
1-gen-2014 | Screening of four different agro-food by-products for the recovery of antioxidants and cellulose | Vellingiri, Vadivel; Amendola, Danila; Spigno, Giorgia | |
1-gen-2012 | Separation processes based on colloidal gas aphrons for the recovery of phenolic compounds | Spigno, Giorgia; Jauregi, P.; De Faveri, Dante Marco | |
1-gen-1999 | Sicurezza intrinseca nella progettazione di essiccatori per l'industria alimentare | Spigno, Giorgia; De Faveri, Dante Marco | |
1-gen-2019 | Sorption Enhanced Water Gas Shift for H2 production using sour gases as feedstock | Bassani, A.; van Dijk, H. A. J.; Cobden, P. D.; Spigno, G.; Manzolini, G.; Manenti, F. | |
1-gen-2015 | Spray-drying encapsulation of probiotics for ice-cream application | Spigno, Giorgia; Duserm Garrido, Guillermo; Guidesi, M.; Elli, M. | |
1-gen-1999 | Stabilita termica dell'acido ascorbico e dell'eritorbato di sodio | Spigno, Giorgia; De Faveri, Dante Marco; P., Perego | |
1-gen-2019 | Stabilità ossidativa di creme spalmabili dolci a base di cacao | Alberici, Noemi; Gruppi, Alice; Spigno, Giorgia | |
1-gen-2017 | Stabilization of fat fraction in walnut-based freeze dried products | Dordoni, Roberta; De Cesare, Sara; Casali, Milena; Lambri, Milena; Spigno, Giorgia; De Faveri, Dante Marco | |
1-gen-2017 | Study of the ability of reducing saccharides to chemically transform lignin | Lepilova, O. V.; Spigno, Giorgia; Aleeva, S. V.; Koksharov, S. A. | |
1-gen-2018 | Sulfur rich coal gasification and low impact methanol production | Bassani, Andrea; Bozzano, Giulia; Pirola, Carlo; Frau, Caterina; Pettinau, Alberto; Maggio, Enrico; Ranzi, Eliseo; Manenti, Flavio | |
1-gen-2019 | Sviluppo e impiego di oleogel in prodotti da forno | Principato, Laura; Spigno, Giorgia | |
1-gen-2014 | Valorisation of stalks from different grape cultivars for sugars recovery | Spigno, Giorgia; Moncalvo, Alesandro; De Faveri, Dante Marco; Silva, Angela | |
1-gen-2013 | Valorization of Citrus limon residues for the recovery of antioxidants: Evaluation and optimization of microwave and ultrasound application to solvent extraction | Dahmoune, F.; Boulekbache, L.; Moussi, K.; Aoun, O.; Spigno, Giorgia; Madani, K. | |
1-gen-2003 | VOCs removal from waste gases: gas-phase bioreactor for the abatement of hexane by Aspergillus niger | Spigno, Giorgia; Pagella, Claudio; Fumi, Maria Daria; Molteni, Roberto; De Faveri, Dante Marco | |
1-gen-2020 | Waste orange peels extracts for food packaging application | Fiorentini, Cecilia; Bassani, Andrea; Duserm Garrido, Guillermo; Spigno, Giorgia |
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile